Uitleg Kaartverkoop

Online Kaartverkoop Oktoberfest Zeddam 2024

Om ervoor te zorgen dat iedereen een eerlijke kans heeft om tickets te bemachtigen, hebben we het volgende proces ingericht:

Start van de Verkoop

Vanaf 13:30 uur kunt u naar het Online Verkooppunt gaan via de volgende link: www.captainticket.nl/t/oktoberfest-zeddam. Klik op de GELE KNOP met tickets, je komt dan op een nieuwe pagina. Hier zal vanaf 14:00 uur het verkoopproces van start gaan.

Wachtrijsysteem

Vanaf 14:00 uur krijgt u uw positie in de wachtrij te zien. De posities in de wachtrij worden willekeurig toegewezen, dus het maakt niet uit hoe laat u tussen 13:30 en 14:00 uur naar het Online Verkooppunt gaat. Iedereen heeft gelijke kansen om tickets te bemachtigen. Als u na 14:00 uur naar het Online Verkooppunt gaat, wordt u automatisch achteraan in de op dat moment bekende wachtrij gepositioneerd.

Aankooplimiet

Per persoon kunnen maximaal 10 kaarten per dag worden gekocht. Aangezien er 10 personen aan een tafel kunnen zitten, krijgen hiermee zoveel mogelijk mensen de kans om van het Oktoberfest Zeddam te genieten.

Wij wensen u veel succes met de ticketverkoop en kijken ernaar uit u te verwelkomen op het Oktoberfest Zeddam 2024!

Zörg da-j d’r bi-j bunt verdomme!