Plaatsbespreken 6 oktober

Uitleg:
Bij binnenkomst krijgt u een lootje en geeft u door voor hoeveel personen u wilt reserveren. Indien uw lootje getrokken wordt, mag u naar voren komen en kunt u voor het opgegeven aantal personen plekken reserveren. Na reservering ontvangt u een voucher met uw gegevens en tafelnummer. Deze dient u vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober mee te nemen zodat de organisatie u naar uw tafel kan begeleiden.


Tafelindeling:
Er kunnen maximaal 10 personen aan een tafel zitten, het is toegestaan om meerdere tafels te reserveren. Indien bij uw reservering de tafel niet geheel gevuld is, behoudt de organisatie het recht voor om de betreffende tafel aan te vullen.
Wij gaan er vanuit dat u het juiste aantal personen opgeeft bij uw reservering.

Regels:
Op vrijdag 25 oktober wordt u tussen 19:30 en 20:30 uur verwacht en op
zaterdag 29 oktober wordt u tussen 13:30 – 14:15 uur verwacht om plaats te nemen aan uw tafel. Bent u niet op tijd aanwezig, dan vervalt de reservering.


De organisatie behoudt zich het recht voor om de tafelindeling aan te passen, en mindervaliden en sponsoren van het evenement reeds vooraf in te delen. Sponsoren kunnen geen voorkeursplaatsen bespreken, deze worden door ons willekeurig ingedeeld. Door de tentindeling en noodzakelijke vluchtwegen is het mogelijk dat u niet met een hele grote groep aaneengesloten kunt zitten, wij vragen hiervoor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *